Presentació de M’EXPOSO

Fotografia Andrea Rigalós

Canes i pols als flascons de la meva essència.

PRESENTACIÓ

de l’exposició que es mostrarà del 26/10 al 2/11 2023 a Empremtes de Catalunya

22 d’octubre 2023

11h

Can Riera – Tiana

Cal Inscripció prèvia

M’EXPOSO, surt d’un malentès i amb aquest origen informal, em veig obligada a mirar-me, diria que per primeta vegada, en el que ha estat un exercici cada cop més addictiu, a voltes decebedor i sorprenentment aclaridor.

Aquesta exposició recull sis perfums que parlen de mi, d’on vinc, de sexualitat, com em llepo les ferides, de tristesa, d’assetjament i com no pot ser d’una altra manera de com la creació m’acarona el cor.

Cada perfum està il·lustrat amb les imatges d’Andrea Rigalós i comparteix la música que ha estat vinculada duran en el procés creatiu de cadascun d’ells.

Tornar a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CAPTCHA ImageChange Image

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.